Flunssa iski täpöllä nyt minuun:( Tietty juuri jouluksi, mutta eipä se siitä rutisemalla parane, joten suuta soukemmalle:D
Meillä oli tänään lasten kanssa kakkujen leivontapäivä , sinappia tehtiin siinä sivussa ja perunalaatikon sain juuri imeltymään. Vielä pitäisi valmistaa juustoa, joten nyt vain pikainen sinappi resepti postaus ja takaisin "sorvin ääreen..." :D
Meillä oli tänään lasten kanssa kakkujen leivontapäivä , sinappia tehtiin siinä sivussa ja perunalaatikon sain juuri imeltymään. Vielä pitäisi valmistaa juustoa, joten nyt vain pikainen sinappi resepti postaus ja takaisin "sorvin ääreen..." :D
Sinappi
1 kuppi sinappijauhetta
1 kuppi sokeria
1 rkl vettä
1 muna
1 kuppi kermaa
1 rkl perunajauhetta ( paksua sinappia, jos haluat löysää laita vähemmän)
1 rkl etikkaa ( lisää vasta kiehauttamisen jälkeen)
Sekoita kaikki aineet ( etikkaa lukuunottamatta) keskenään, kuumenna kiehuvaksi, sekoita huolella koko kuumentamisen ajan, sinappi palaa erittäin helposti pohjaan. Ota kattila levyltä. Lisää etikka. Halutessasi voit maustaa sinapin esim. konjakilla, hunajalla, chilillä tms.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti