lauantai 31. toukokuuta 2014

Tomaattinen chorizo makaronivuoka

Espanjalainen variaatio tutusta makaroonilaatikosta

 400g pennepastaa

 pari valkosipulin kynttä (ohueksi viipaloitua)

 400-500g  paseerattua tomaattia 

 Mustaa pippuria

 Oliiviöljyä (makaroonien keitinveteen)

 400-500g chorizomakkaraa (ohuehkoina viipaleina)


 Keitä pasta ohjeen mukaan, lisää keitinveteen loraus oliiviöljyä

 Kuumenna uuni 225*c

Viipaloi chorizo ja valkosipulit

 Kuullota valkosipuleja kevyesti tilkassa oliiviöljyä, lisää joukkoon tomaattisose ja viimeisenä chorizot. Kypsennä makkarat.

 Laita valutetut makaronit kulhoon ja lisää siihen kastike, sekoita.

 Laita seos uunivuokaan, pinnalle reilusti juustoa. Gratinoi uunissa ja herkullinen ruoka on valmis.

  Lisukkeeksi  raikasta salaattia.  Helppoa, nopeaa ja hyvää.




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tiskit

                                                Torpalla 30.12.2017 Jahas, se oli tiskipäivä👎 Torpalla se tarkoittaa sitä, että täytämme...