Espanjalainen variaatio tutusta makaroonilaatikosta
400g pennepastaa
pari valkosipulin kynttä (ohueksi viipaloitua)
400-500g paseerattua tomaattia
Mustaa pippuria
Oliiviöljyä (makaroonien keitinveteen)
400-500g chorizomakkaraa (ohuehkoina viipaleina)
Keitä pasta ohjeen mukaan, lisää keitinveteen loraus oliiviöljyä
Kuumenna uuni 225*c
Viipaloi chorizo ja valkosipulit
Kuullota valkosipuleja kevyesti tilkassa oliiviöljyä, lisää joukkoon tomaattisose ja viimeisenä chorizot. Kypsennä makkarat.
Laita valutetut makaronit kulhoon ja lisää siihen kastike, sekoita.
Laita seos uunivuokaan, pinnalle reilusti juustoa. Gratinoi uunissa ja herkullinen ruoka on valmis.
Lisukkeeksi raikasta salaattia. Helppoa, nopeaa ja hyvää.
400g pennepastaa
pari valkosipulin kynttä (ohueksi viipaloitua)
400-500g paseerattua tomaattia
Mustaa pippuria
Oliiviöljyä (makaroonien keitinveteen)
400-500g chorizomakkaraa (ohuehkoina viipaleina)
Keitä pasta ohjeen mukaan, lisää keitinveteen loraus oliiviöljyä
Kuumenna uuni 225*c
Viipaloi chorizo ja valkosipulit
Kuullota valkosipuleja kevyesti tilkassa oliiviöljyä, lisää joukkoon tomaattisose ja viimeisenä chorizot. Kypsennä makkarat.
Laita valutetut makaronit kulhoon ja lisää siihen kastike, sekoita.
Laita seos uunivuokaan, pinnalle reilusti juustoa. Gratinoi uunissa ja herkullinen ruoka on valmis.
Lisukkeeksi raikasta salaattia. Helppoa, nopeaa ja hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti