perjantai 11. lokakuuta 2013

Omppupiirakka


Omenapiirakka

Pohja:


100g margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl leivinjauhetta
3 dl vehnäjauhoja

Päälle:

Omenalohkoja (3-4 omenaa)
1 purkki kermaviiliä
2 munaa
1 dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria

Margariini ja sokeri vaahdotetaan, lisätään muna ja kuivat aineet.
Taikina painellaan pyöreän vuoan pohjalle ja reunoille (jauhotetuin sormin, tai kylmällä vedellä jäähdytetyin)
Asettele omenalohkot vuoan pohjalle, halutessasi ripottele päälle sokeria ja kanelia.
valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet keskenään ja kaada täyte omenien päälle.

Paista 225*c n. 30m.


Hyvää ja helppoa omenapiirakkaa. Ohje on muunneltu kirjasta: Hyvää ruokahalua Kotikokin parhaat leivontaohjeet , joka on muuten erittäin hyvä leivontakirja!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tiskit

                                                Torpalla 30.12.2017 Jahas, se oli tiskipäivä👎 Torpalla se tarkoittaa sitä, että täytämme...